Termeni Legali

Site-ul www.actualinvest.ro este proprietatea firmei S.C Actual Invest House S.R.L., cu sediul in Sos. Pipera-Tunari nr.4C, in camera 4, biroul 2, parter Centrul de Afaceri Construdava, Ilfov, Voluntari, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J21/1047/2006, CUI: 18709383. Adresa de contact: Sos. Pipera-Tunari nr.4C, camera 4, biroul 2, parter, Centrul de Afaceri Construdava. Telefon: 0729.100.977

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Actual Invest House sau a afiliatiilor sai. Actual Invest House va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Actual Invest House, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania.

Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Actual Invest House nu isi asuma si nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru continutul acestora. Actual Invest House se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Actual Invest House nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse pe site-ul www.actualinvest.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

Cand vizitati site-ul web al Actual Invest House, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Companie in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre.

Actual Invest House se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:
• sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
• sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Totodata va asumati obligativitatea de a nu intreprinde urmatoarele actiuni:
• sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
• sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
• sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
• sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor conditii, Actual Invest House si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

S.C Actual Invest House S.R.L este inregistrata in cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP, site: www.dataprotection.ro) ca operator de baze de date cu numarul 33095. Compania isi rezerva dreptul de a prelucra si utiliza informatiile, in scopul informarii Dvs. asupra actiunilor de marketing si ofertelor lansate de companie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de dreptul de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Juridic al Companiei, la adresa Sos. Pipera-Tunari nr. 4C, Voluntari, Ilfov. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Actual Invest House in privinta utilizarii site-ului www.actualinvest.ro

Actual Invest House isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne contactati la adresa: office@nord-rezidential.ro.